Website Tutorial

2019

 13
8
7
Сонечко сьогодні вирішило вередувати і затягнуло небо, пухнастою ковдрою. Час від часу з неба падали одинокі краплинки, але це не зіпсувало настрій нашим дослідникам. Сьогодні перед ними постало завдання дізнатись таємниці Рівненського обласного краєзнавчого музею та як цікаво провести час в Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці. Адже вона головна книгозбірня регіону, депозитарій краєзнавчих ресурсів, культурно-освітній, науково-методичний та навчальний центр.
Бібліотека в нашому місті не лише найкращий архів літератури, але й джерело активного відпочинку. Вікторини, презентації, танцювальні заняття, плетіння з бісеру та багато чого цікавого чекає на вас у бібліотеці.
Сьогодні діти відвідали відділ Етнографії, вчились сортувати сміття та дізнались кілька таємниць, які відкриваються не перед кожним.
А ви готові дізнатись ці таємниці? Тоді розкрийте сторінки минулого, зазирніть у спадщину рідного народу, спілкуйтеся, танцюйте, творіть і можливо тоді і для вас відкриють таємницю.
Але день в таборі підходить до завершення, і діти в очікуванні наступного дня прощаються з пришкільним табором.
"Сонечко" всміхається, табір зачиняється...
 1  2
 3  10
4
14
15
6
16
12
5
9

 
 1
2
3
27 травня у ЗОШ № 13 відбулося урочисте відкриття пришкільного табору "Сонечко".
Для деяких дітей - це перший літній відпочинок в школі. Що може бути цікавішим, ніж нові враження від школи? 
На урочистій лінійці діти познайомились з вожатими, та новими друзями.
Після смачного сніданку, почались будні пришкільного табору. Перед усіма гуртами постали питання: "Як же назвати наш гурт?", "Яку емблему виготовити?" і головне продумати речівку.
Після детального обговорення наші гурти носять такі назви: "Веселка", "Ромашка", "Кросворд", "Капітошки", "Смайлики", "Зірочка", "Crazy Fruit", "Водограй", "Форсаж" , " Супер смайли" та "Олімпійці"
А як найкраще познайомитись з усіма, що зближує найбільше? Звичайно пісня. Отож, перед обідом всі гурти вийшли заспівати улюблені пісні. Виявилось що діти полюбляють співати і охоче приймали участь. Ті хто соромився співати, залюбки танцював!
І ось завершився перший день табору, оголошений план роботи і щасливо усміхнені діти прощаються з табором до завтра в очікуванні нових пригод.
 4  5
 6  7
 8
   

Сторінка 7 з 7