Website Tutorial

ВДЯЧНИЙ СПОГАД

ВДЯЧНИЙ СПОГАД

qw

1

 

21 листопада 2017 року в ЗОШ №13 учні 5-А класу провели  виховний захід – вдячний спогад «Герої не вмирають»,  присвячений Дню Гідності  та Свободи. Вшанували пам’ять героїв Небесної сотні та воїнів, що загинули під час бойових дій в зоні АТО на Донбасі.

Відеоролики, поезії, пісні нагадали нам ті жахливі події, якими українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

Тисячі українців, що вистояли на Майдані, взявши в руки зброю, вирушили на Схід України, на Донбас, в зону антитерористичної операції, щоб захистити завоювання Революції гідності.

Серед перших воїнів АТО, які добровільно за покликом серця вирушили на війну,  – наші земляки. Із вірою в серці, без жодних вагань вони їхали боронити Схід України від російських бойовиків. Та війна забрала життя багатьох рівнян, наших земляків. Серед них - учень нашої школи, прикордонник –Гулюк Сергій Миколайович, який “за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

На вчинках таких героїв будується Держава. Приклад Сергія Гулюка назавжди житиме у наших серцях.

Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб!

                     

                                   Невірковець Л.Ф.,

                                   класний керівник 5-А кл.ЗОШ №13
20220171121 123017