Website Tutorial

Наша сила в єдності!

chetverta

druga

Наша сила в єдності!

 

Стоїть морозний ранок, дерева вкриті інеєм. Місто має святковий вигляд. Скрізь національні прапори і транспоранти.

У актовій залі ЗОШ №13 м. Рівного ранок розпочався святково. Сцена у декораціях української символіки прапор, тризуб, гімн, народної – рушник, сніп пшениці, польові квіти, стрічки, а також карта України, карта «Історія України».

Під звуки музики заходили учні 5-Г, 7-Б, 8-Б, 8-А, 11-А класів, учителі, однокласники, батьки. Настає найурочистіший момент свята. Привітанням розпочали свято Соборності учні 8-Б класу в національному вбранні Дулачик І. та Нечипорук С. Восьмикласники організували перегляд відео – хроніки «Акт злуки ЗУНР і УНР», продемонстрували створення українських символів, читали вірші про Україну, виконували пісні «Гарна пісня про Україну», «Небесна сотня», «Ми за мир», «Боже, Україну, храни», «Україна», вшанували пам'ять загиблих за Україну, поклали квіти до меморіальної дошки Сергія Гулюка, випускника ЗОШ №13, який у серпні 2014 року загинув у с. Василівка Донецької області, захищаючи Соборність України.

Наприкінці заходу ведучі розгорнули жовту і блакитну стрічки, об’єднуючи усіх присутніх, котрі стали шпалерами з усіх боків. Утворене живе жовто – блакитне серце із розгорненим у центрі жовто-блакитним прапором гучно і піднесено скандувало: «Україна понад усе !!!», «Героям слава !!!», «Україна єдина».

Ці гасла лунали і із дитячих уст під час живого «ланцюга», організованого модераторами із 8-Б класу у рекреаціях закладу. Адже ми свідомі того, що наша сила – в Єднанні.

         Мірецька С.М.,

         класний керівник 8-Б класу

          Рівненської ЗОШ №13

 persha.jpg tretia