Website Tutorial

Уклін тобі, Учителю!

2
1

Всесвітній День вчителя відзначають в першу неділю жовтня , і святкується він більш ніж в 100 країнах світу. У цей день відзначаються заслуги вчителів і всіх працівників сфери освіти та їх неоціненний внесок у розвиток суспільства.
       Так і у нашій загальноосвітньої школі I - III ступенів № 13 Рівненського міськвиконкому відбулося свято, присвячене Дню вчителя. Всі дуже чекали цієї події. Директор школи Бєлік Михайло Миколайович привітав всіх вчителів з їх професійним святом: «Дорогі, милі вчителя! Дякуємо за Вашу самовіддану працю! Нехай життя дарує Вам веселку посмішок! Міцного Вам здоров'я і великого щастя!».
     Учні школи підготували святковий концерт «Уклін тобі, Учителю!». Діти вітали своїх вчителів піснями, танцями, гумористичними сценками та теплими осінніми привітаннями. Було багато позитивних емоцій, сміху і сліз радості. Також учні підготували плакати  з привітаннями своїм вчителям. Вчителі, в свою чергу, подякували всім учням, що брали участь у вільному концерті за подароване свято позитивним і чудовим настроєм та гучними оплесками.

 

Крокос С.С.,

педагог-організатор

ЗОШ №13

                                     м. Рівного