Website Tutorial

Живи, як переможець. Ні - насиллю.

4
1 

    У ЗОШ №13 учням 7-8, 9-11 класів були організовані інтерактивні зустрічі «Шлях чемпіона» із тренером Олегом Бадражаном та творчі зустрічі – концерти «Живи, як переможець» із репером волонтером Святославом Святинчуком, який десять років проводить зустрічі із юнацтвом щодо здорового способу життя, об’їздив більше 400 шкіл.
   Учні підтримали позицію виступаючих щодо негативних наслідків нездорового способу життя. Страшно і прикро споглядали відеролик про молодого чоловіка, який, колись талановитий і сповнений надій на щастя, благополуччя, знехтувавши здоровому глузду та наріканням дорослих, жебрав під магазином «Будинок одягу», а нині «Злата Плаза» із простягнутою тремтячою рукою.
      Скільки загублених доль озвучилося! Надіємося, що лишилися відгуки у головах і юних серцях.
    «Усі ми люди, ми здатні помилятись, але потрібно жити, потрібно не здаватись!» - простий приспів співали і скандували усі. Припав він до снаги і учням, і дорослим.
  Учні піднімалися і вправлялися у реп-па. На підсумок учні та педагоги подякували гостям за небайдужість до майбутнього молоді, наголосили на актуальності питання вибору життєвого шляху, власної правильної позиції, небоязні бути щасливим.

Євдокименко Л.М.,
заступник директора
з виховної роботи
ЗОШ № 13 м.Рівного

 2  3
 5  6