Website Tutorial

Угода про співпрацю підписана!

4
1
2
3
5
6

8-го листопада 2018 року до Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 м. Рівного завітала офіційна делегація від Товариства міжкультурної співпраці        «Гілка Оливи» (Польща) на чолі з головою Гражиною Мушвіц. Шановних гостей            зустрічав директор школи Бєлік Михайло Миколайович.

 Знайомство польської делегації з школою розпочалося з презентації            навчального    закладу, яку провів директор. Адміністрація школи провела                        екскурсійний огляд навчального закладу для польського товариства, розпочавши з ознайомлення компетентнісної сутності освітнього процесу в НУШ. Далі завітали на відкриті уроки польської, французької та англійської мови, де було розкрито формування індивідуальної освітньої траєкторії учня засобами іноземної мови. На уроці фізичної культури спостерігали над за розкриттям змістових наскрізних ліній, а на уроках технологій переймали проектну методику. Зацікавило гостей і відвідування іменних кабінетів педагогів. Далі на гостей чекала концертна програма, яка розпочалася і закінчилася на одному диханні. Ввечері, осіннім, золотистим листям, цікавими та пізнавальними поглядами звірів, поляків зустрів Рівненський зоопарк. У Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі гості із Польщі були вражені майстерною грою акторів вистави «Суперники».

Наступний день для польської делегації розпочався зустріччю у Рівненській міській раді з мером міста Володимиром Хомком, начальником управління освіти Василем Харковцем, директором Рівненської ЗОШ №13 Михайлом Бєліком.

Угода була підписана Михайлом Бєліком та Гражиною Мушвіц про співпрацю між Рівненською загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів №13 м. Рівного та Товариством міжкультурної співпраці «Гілка Оливи», в рамках якої діти будуть мати можливість безкоштовно відвідати навчальні заклади Польщі, взаємно ознайомитись із місцевою історією та регіональною культурою країн, обмінятись досвідом, побувати на екскурсіях тощо.

Повернувшись до стін рідної 13-ї школи, директор запросив делегацію на майстер клас із виготовлення ляльки-мотанки. Учитель Кулаковська Т.М. розповіла про давні традиції українського народу, про походження та виготовлення давнього оберегу, яку гості разом з учнями-тренерами вправно змотали і отримали в подарунок. Із Хлищ Т.М. та дівчатками 5-Б класу гості змайстрували сердечка-підставки.

Щира співпраця, споріднені мови, європейський погляд у майбутнє, – далеко не все, що нас обєднує!

Крокос С.С.,                   

педагог-організатор

ЗОШ №13

м. Рівного

7 8
10 11
12
15
17
19
14
16
18
20