Website Tutorial

AKME 13

1
30
2
4

Акме – вершина успіху 13-ї

Цьогоріч Рівненська ЗОШ №13 святкувала «Обдарованість 2019» у Рівненській дитячій музичній школі № 2.
Розпочалося свято з яскравого виступу вихованців музичної школи. Джаз-оркестр подарував глядачам дві музичні композиції: «I feel good» та «Keys to the heart» - соліст Дмитро Бєлік, учень 10-А класу ЗОШ №13.
  Гучними оплесками шкільна родина зустріла на урочистій сцені директора Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13 Бєліка Михайла Миколайовича. Керівник закладу щиро привітав учнів, вчителів, батьків, гостей із загальношкільним дійством. Наголосив, що у 2018-2019 навчальному році здобувачі освіти ЗОШ  № 13 досягнули успіху у навчальній, творчій, спортивній діяльності: кожен 4-й учень 5-11 класів виборов призове місце.
    Родзинкою «Обдарованості 2019» стало започаткування традиції з отримання найвищої нагороди закладу – статуетки «Акме». «Акме» - з давньогрецької означає – найвища, квітуча вершина успіху. Її й отримали номінанти, які перемогли в олімпіадах, МАН, конкурсах, турнірах, зібравши цілі букети перемог у 2018-2019 н.р. міського, обласного і всеукраїнського рівня.
  Цілеспрямованість, прагнення досягти омріяної мети, працездатність і працелюбність, жага до перемоги, сприйняття життя з яскравої сторони, вміння виокремити проблеми в сучасному світі, намагатися дослідити та розв’язати їх – ось характерні риси лауреатів нашого свята.
    Вручення нагород було плідно переплетене концертною програмою.
  Заворожив гостей витонченими і граціозними па спортивно-бальний колектив «Алєкса Спорт Данс», багаторазовий переможець міських, обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань.
  Милозвучно лунав пісенний дарунок від Богдани Іванюк, переможниці міських, обласних та всеукраїнських конкурсів естрадної пісні.
    Чотирьохголоссям стелилася пісня «Над землею тумани» у виконанні квартету «Мальви» (призера міського конкурсу української естрадної пісні «Веселий вулик).
    Грамотами були нагороджені номінанти «Творчої еліти». Вершинами, підкореними креативцями, були: мовно-літературні, природничі конкурси, інтернет-олімпіади, конкурси дитячих малюнків та фоторобіт, читців-декламаторів, читців-гумористів, фестивалі-конкурси драматичних і театральних колективів, хореографічних колективів, української естрадної та народної пісні, конкурси з вишивання міського, обласного та Всеукраїнського рівня.
    Номінація «Спортивна гордість школи» у 2018-2019 н.р. отримала значне поповнення нагород: ІІ місце у міських змаганнях з футболу «Шкіряний м’яч» серед гравців 2006 р.н. (старша вікова група), ІІІ місце у міських змаганнях з волейболу,  ІІІ місце у міському турнірі з шахів,ІІ місце у міських змаганнях зі спортивного орієнтування, ІІІ місце у міських змаганнях з легкоатлетичного кросу. Перемоги в традиційних обласних змаганнях «Сімейні перегони», «Тато, мама, я – спортивна сімя».
   За успішні результати у роботі з обдарованою учнівською молоддю, за невсипущий ентузіазм, підготовку переможців олімпіад, конкурсів,підготовку переможців МАН, змагань, турнірів міського, обласного, всеукраїнського етапів 36 педагогів ЗОШ № 13 також отримали «Акме 13-ї».
  Понад 200 номінантів відзначені на святі «Обдарованість 2019». Вони -гордість Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 13.
    Без верби і калини – нема України, а без гарних батьків – гарних дітей. Цілий рік небайдужі батьки долучалися до життя нашого навчального закладу. Вони нагороджені подяками  «Активність у житті 13-ї школи», «Меценат 13-ї школи», «Креатив 13-ї школи».
   Рівненська Мала академія наук учнівської молоді за результативну роботу та забезпечення активної участі обдарованої молоді у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів Малої академії наук України нагородилаРівненську ЗОШ № 13 грамотою та відзначила як один із двох найкращих навчальних закладів у Рівненській області.
      До нових звершень!

3 7
9 5
8
11
14
15
16
19
22
23
25
28
29
33
37
39
10
13
12
21
18
20
24
26
17
32
31
36
38
17