Website Tutorial

Cемінар-діалог для керівників шкільних методичних об’єднань учителів початкових класів

У Рівненській  ЗОШ №13 відбувся  на семінар-діалог для керівників шкільних методичних обєднань учителів початкових класів м.Рівного

IMG 8025
IMG 8028
IMG 8052

7 грудня, у  день Святої Катерини – покровительки сім’ї, дітей, та тих, хто вчиться, ділилася досвідом з керівниками  шкільних методичних об’єднань вчителів початкових класів Бардаш Тетяна Леонідівна.

У кожного з нас є ангел-охоронець, і хоч ніхто його ніколи не бачить в житті, все одно він завжди знаходиться біля нас.  В цей радісний час хочеться побажати  Вашому ангелові побільше сонячних днів, радості й любові в житті.

Мета семінару:   збагатити педагогів знаннями про кейс-технологію,  яка сприяє активному засвоєнню знань, мотивує учнів до вивчення предметів,  формує ключові компетентності, що дозволяють застосовувати необхідні знання в життєвих ситуаціях.                    

          З привітанням та  вступним словом виступила Пучко Тетяна Альфонасівна, заступник завідувача КУ «РММК». Мотивувала вчителів на результативну роботу, провівши баскет-метод за темою «Нова українська школа. Яка вона?».  Експрес-урок української мови від  Тетяни Альфонасівни  ще раз нагадав всім присутнім про те, що чужу мову можна вивчити і за шість років, а свою рідну треба вчити все життя.

 Візитівку школи презентував директор школи, Бєлік Михайло Миколайович.

Тетяна Леонідівна Бардаш поділилася досвідом роботи з проблеми «Формування  комунікативної компетентності молодших школярів засобами кейс-технології».  Гості майстер-класу були долучені  до активної співпраці: шукали, встановлювали взаємозв’язки, грали, інсценізували, випробовували ті методи та форми роботи, які допоможуть зробити навчальний процес цікавим та результативним.

Та яке ж свято Катерини без ворожіння? Тиндик Ірина Іванівна створила справжню атмосферу дівочого святвечора з гаданнями, ворожіннями на щастя та на долю.

Керівник шкільного методичного об'єднання

 вчителів початкових класів

 Бардаш Тетяна Леонідівна

Фотокореспондент

Козак Ірина Борисівна  

IMG 7998 IMG 8005
IMG 8032 IMG 8039