Website Tutorial

Тиждень початкової школи

   «Дитячий погляд у майбутнє» така назва тижня початкової школи, який тривав з 23 листопада до 27 листопада.

   Кольоровим він став для перших класів. Для 1-А в червоних кольорах, 1-Б в жовтих, 1–В у зелених, 1-Г в помаранчевих відтінках, а 1–Д у фіолетових.

1ddvgfbgnhmh 4vbhytgfn
3dfndfgh 2nghmjj
 Другі класи досліджували абетку харчування «Вітаміни ми вживаємо і здоровими зростаємо», створивши пізнавальні лепбуки 5gtytujkirrewd
6fhfjuulijlkjddf 7gnghmvkbkjfg

Їжа – це «будівельний матеріал» для організму, а отже, вона має бути здоровою й містити достатньо білків, жирів і вуглеводів, вітамінів і мінеральних речовин. Це допоможе зміцнити імунітет, рости сильним, добре навчатись і фонтанувати енергією.

Давали друге життя пластику здобувачі освіти 3-4их класів у еко-проекті «Ми дбаємо про чисте довкілля».

«Люби землю. Ти не успадкував її від своїх батьків, ти взяв її в борг у своїх дітей» © Індійські вожді ХІХ століття.

Щороку в світі виробляється близько 150 млн. тонн синтетичної пластмаси. На території України діють смітники загальною площею 260 тис. га. Зараз цю проблему у нас в країні намагаються вирішувати шляхом повторної переробки пластмаси.

До вашої уваги вироби, які можна зробити з пластикових пляшок, підручних матеріалів та фантазії.

8dfcgjhjgkj 9dcjvhkjljklkfdgfg
91fghhmbnmbnm 92vnnvbnvghfxdfd

   До збору батарейок залучилися всі діти 1 – 4 класів, оскільки одна пальчикова батарейка, викинута в смітник, забруднює важкими металами біля 20 квадратних метрів землі, а в лісовій зоні це місце проживання двох дерев, двох кротів, одного їжачка і декількох тисяч дощових черв'ячків.

   Батарейка – наш друг! Це зручне джерело електричної енергії. Не секрет що, все що живиться електрикою та не має зовнішнього джерела живлення, потребує батарейки. Проте, вони не можуть працювати вічно. Викидати використану батарейку в сміття небезпечно, зберігати вдома теж. Навіть найсучасніші методи ліквідації становлять велику загрозу як для середовища, так і для людини. На щастя, існують шляхи мінімізації чи навіть ліквідації згубних впливів батарейок на середовище. Для промисловців відпрацьовані батарейки – це сировина з високим рівнем концентрації цінних елементів – кольорових металів та мінералів.

   Велика подяка батькам, дітям і вчителям за продуктивну і творчу участь у тижні початкової школи.

   Бережімо світ навколо нас і себе у ньому!

93fgnhjghkhjkh

94fdgsdfafgfxhg